Komentář SŽ 15.9.2012 s TJ PARAMO SVÍTKOV STARS

První zápas byl hodně ustrašený se zbytečným respektem k soupeři. Bylo hodně znát, že v našem týmu je i spousta nováčků. Na začátku se nám podařilo vyrobit hrubky, které soupeř potrestal a to hned čtyřikrát. Ve druhé a třetí třetině jsme každému hráči zopakovali co je jejich hlavní úkol a co po nich přesně chceme. Inkasovali jsme už pouze jednou. Škoda, že i naši hráči se nedokázali prosadit. Obrovská zásluha je na našem brankáři, který chvílemi doslova čaroval.   

Druhý zápas začal obdobně i přes naše jasné varování začátek nepodceňovat. Soupeř trestal naše chyby a kolotoč se opakoval. Musím dodat, že nám tyto zápasy ukázali na co se musíme na trénincích zaměřit. Zahrálo slušně i osm mladších žáků, kteří si sami dokázali, že se dá hrát i s o tři hlavy vyšším soupeřem. Musím vyseknout poklonu Svítkovu za jejich čistou a korektní hru v soubojích, kterých bylo hodně a doslova o každý míček.

Pro nás všechny to jsou cenné zkušenosti, ze kterých budeme na trénincích vycházet a ze zbytečných chyb se musíme poučit. 

VK

 

Naši partneři