Mladší žáci v nové sezóně...

1) Náš tým TJ Sršni Svitavy v kategorii MŽ bude nastupovat v pozměněné sestavě, tak jako asi u každého týmu. Máme čtyři kategorie dětí a stále přijímáme díky úspěšnému náboru další nové a nové hráče. Může se i stát že v jedné formaci budou zkušení hráči podporovat nováčky, kteří jsou v týmu sotva tři měsíce. Ale i tak si myslím, že jsme na začátku soutěže dobře připraveni.

2) Posílení týmu je naší prioritou. Přesunem třetiny hráčů do starších je hráčů stále méně než by bylo ideální. Proto jsme rádi, když se podaří na každém tréninku tzv. ulovit nového potencionálního hráče.

3) Jelikož jsme velmi mladý hokejbalový klub, naším hlavním cílem bude hlavně sbírat cenné zkušenosti. O tom že budeme chtít potrápit favority a rozdat pár žihadel se asi ani nemusím rozepisovat.

4) Naše letní příprava byla zaměřená na fyzickou kondici. Odděleně se trénovalo. Minipřípravka s přípravkou a mladší žáci se staršími. Počasí bylo kolikrát spíše na bazén, ale dařilo se nám dělat celou přípravu zábavnou formou - kondičku se smíchem.

5) Turnaje jsme se žádného nezůčastnili, ale v plánu je i několik přátelských utkání.

VK

Naši partneři