SŽ 1.HBC SVITAVY - TJ SRŠNI SVITAVY

První dvě třetiny se nám nevydařili. Soupeř nás hodně zavíral v našem obraném pásmu. Hráli jsme zbytečně složitě až chaoticky. Nedokázali jsem se dostat do útočného pásma. Útočníci se nedokázali prosadit a ohrozit soupeřova brankáře. Na poslední třetinu jsme přeformovali pětky a hra vypadala mnohem lépe. Stav 0:0 ve třetí třetině by byl příjemný, kdyby jsme neinkasovali v posledních sekundách zbytečný gól pramenící z nedůrazu před bránou.

Do druhého zápasu jsme nastoupili koncentrovaněji a všichni hráči byli odhodláni udělat pro lepší výsledek a pro lepší herní projev maximum a bylo to znát hned od začátku. Bylo vidět, že když tým chce, tak dokáže dost slušně potrápit soupeře a vyrovnat s ním hru. Je potřeba se vyvarovat školáckých chyb, které dokáže šikovný soupeř využít. 2:5 je přijatelný výsledek, ale mohlo to vypadat určitě mnohem lépe.

Chtěl bych za odvedený výkon všem hráčům poděkovat. Nevyjímaje brankáře. Někteří si sáhli na dno svých sil a je potřeba si uvědomit, že pokud chceme hrát lépe, je potřeba, aby na hřišti nechali všichni své maximum.

 

VM Kopecký P.

Naši partneři