Zkouška na sezónu

Při příležitosti světového poháru v hokejbale pořádaného v Pardubické ČEZ aréně, se uskutečnily turnaje minipřípravek a přípravek. Škoda, že pořadatelé nemohli tyto turnaje alespoň z části odehrát v hale. Přínosem byla účast dvou celků mimo náš region. Počasí moc nepřálo a bojovat s nepřízní počasí bez zázemí je velice složité. Proto musím všem, kdo absolovovali sobotní turnaje, poděkovat za spolupráci.

K minipřípravce: kluci klobouk dolů, jste jasně nejmladší tým a bojovali jste. Třetí zápas proti Autosklu Pardubice bojovali nejstatečnější Kubík David, Jindra Hoferica a stálice Martin Horák s Ondrou Sajlerem v bráně famózní Adámek Zavoral. Tato pětice dokázala v druhé půli tohoto zápasu s vítězem turnaje remizovat! Sedm statečných vybojovalo dvě remízy a v konečném účtování obsadili krásné čtvrté místo.

Přípravka po loňských žních obměnila kompletně sestavu. Po rozpačitém začátku, došlo na zlepšení až v posledním zápase, což stačilo na čtvrtou příčku. Turnaj nám ukázal na čem musíme zapracovat. Kluci si akci pořádně užívali o čem svědčí jejich malůvky na oličeji:-)))

ZB

 

Naši partneři